dinsdag 8 december 2009

Tuin & Interieur beurs 2010


Van 4 t/m 7 maart 2010 in het Expo Center Hengelo!

Lentekriebels kent iedereen, het perfecte moment om eens lekker bezig te gaan in en om het huis. Tijd voor het poten van planten of misschien wel een vernieuwd interieur. Dit is dan ook hét moment voor een bezoek aan de beurs Tuin & Interieur waar volop ideeën te vinden zijn voor binnen en buiten.

Tuin & Interieur is enerzijds de beurs waar nieuwe trends voor de tuin aan de orde komen. Naast prachtig aangelegde modeltuinen komen ook ontwerpen, bestrating, onderhoud, vijveraanleg, potten en tuinmeubelen aan bod. Tijdens de beurs kunt u allerlei ideeën opdoen en informatie inwinnen over de mogelijkheden voor het ontwerpen en/of aanleggen van een tuin. Neem gerust uw plattegrond of de schetsen van uw tuin mee en laat er op de beurs door een professional naar kijken. Kortom een wereld vol groenbeleving, waar de tuinliefhebber volop kan genieten!

Tuin & Interieur is anderzijds de beurs waar nieuwe trends voor het interieur worden gepresenteerd. Meubels, vloeren, verlichting, schilderijen, kozijnen en decoraties zijn items die tijdens de beurs aanwezig zijn. Binnen het interieurgedeelte staan diverse pagodetenten op een speelse manier opgesteld. U kunt er gezellig rondlopen, rondsnuffelen en natuurlijk kunnen er allerlei decoraties worden aangeschaft.

Op de beursvloer kunt u terecht voor interieur- en stylingadvies. Neem gerust uw plattegrond van uw huis mee voor inrichting, kleur en materiaaladvies.

Op het sfeervol ingerichte tuinterras kunt u lekker ontspannen en genieten van heerlijke versnaperingen terwijl om u heen de lente in volle bloei is.

Openingstijden:De beurs Tuin & Interieur is geopend van: 4 t/m 7 maart 2010.Donderdag en vrijdag van 13.00 - 21.00 uurZaterdag en zondag van 11.00 - 17.00 uur
EntreeprijzenDe entreeprijs voor volwassenen bedraagt € 7,50 65-plussers betalen € 4,-. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.Donderdag 4 maart en vrijdag 5 maart hebben 65-plussers vrij entree tussen 13.00-18.00 uur op vertoon van legitimatie.

U vindt het Expo Center aan de A1 afslag 30 / Wegtersweg 65 / Hengelo (ov)

Meer informatie op:
http://www.tuin-interieur.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten