dinsdag 8 december 2009

Tuin en Sfeer beurs 2010


De nieuwste trends en ideeën voor tuin, terras en balkon doet u op van 18 tot en met 21 februari 2010 in Martiniplaza in Groningen.

Tuin & Sfeer is een tuinbeurs met prachtige modeltuinen en stijlvolle decoratieartikelen. Inspirerend voor iedereen! Tuindecoraties

Op de Tuin & Sfeer beurs wordt veel aandacht besteed aan de tuinaccessoires. Zo zijn er presentaties met decoratieve sierbestratingen.

Tuinmeubelen, sierhekwerk, aardewerk, tuinkleding, barbecues, glas, serres, graszoden, tuinbeelden, tuinverlichting en ornamenten te zien en te koop op de tuinbeurs. Tuinmachines en tuingereedschap zijn aanwezig, evenals bijzondere en traditionele tuinhuisjes, prieeltjes, kassen, bloembollen, planten etc. het is allemaal te zien op de beurs in Groningen.

Workshops
Elke dag is er een andere workshop of demonstratie op de beurs. Een korte workshop waar u aan kunt schuiven om creatief aan de slag te gaan met natuurlijke materialen, zoals schilderen met natuurlijke verf of werken met takken, mos, gaas of lood.

Tuinspreekuur
Vergeet niet een tekening of foto van uw tuin mee te nemen voor een persoonlijk tuinadvies op het gratis en vrijblijvende tuinspreekuur door de deelnemende hoveniersbedrijven.

Tuinbraderie
De gezelligste tuinbraderie vindt u in Martiniplaza. Op de tientallen knusse kraampjes met tuinaccessoires en decoraties is het makkelijk en goedkoop shoppen. Ook voor beplanting en gereedschap kunt u terecht op de tuinbraderie.

Meer informatie op: http://www.tnoord.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten